Tietoa palvelusta

Mikä on Treffisivu?

Treffisivu on ilmainen seuranhakupalvelu jonka kautta voi löytää itselleen uusia ystäviä, matkaseuraa, urheiluseuraa tai jopa rakkautta. Palvelun käyttäjät voivat mm. lähettää toisilleen yksityisiä viestejä sekä chattailla livenä muiden paikkaolevien kanssa.

Kuka on palvelun takana?

Nimeni on Antti Vaihia ja olen freelancer web-suunnittelija. Tietotekniikkaa AMK:ssa opiskellessani ja web-puolesta kiinnostuneena päätin aloittaa oman harrastusprojektin; otamut.org tuli toimintaan virallisesti toukokuun 17. päivä, 2006. Palvelu siirtyi käyttämään "Treffisivu" nimeä lokakuun 10. päivä, 2012.

Treffisivun toiminnot

Kaikille käyttäjille

Chat

Mikäli käyttäjä on online-tilassa on todennäköistä, että hän löytyy sillä hetkellä chatista. Chatissa voit keskustella käyttäjien kanssa reaaliajassa.

Vain kirjautuneille käyttäjille

Yksityiset viestit

Henkilökohtainen viesti toiselle käyttäjälle. Vastaanottava käyttäjä saa ilmoituksen sähköpostiin uudesta viestistä (mikäli asetus on päällä - oletuksena on). Jokaisella käyttäjällä on oma viestikansio, joka toimii palvelun sisäisenä sähköpostilaatikkona.

Kommentit

Julkinen kommentti. Vastaanottava käyttäjä saa ilmoituksen sähköpostiin uudesta kommentista (mikäli asetus on päällä - oletuksena on).

Suosikit

Voit lisätä käyttäjän suosikkilistallesi josta profiilin linkki löytyy jatkossa nopeasti.

Flirtit

Kevyempi yhteydenottotapa kertoen, että on kiinnostunut käyttäjästä. Eräänlainen "kokeile kepillä jäätä" -toiminto. Vastaanottava käyttäjä saa ilmoituksen sähköpostiin uudesta flirtistä (mikäli asetus on päällä - oletuksena on).

Tykkäykset

Voit ilmaista tykkääväsi toisten käyttäjien tekemistä kommenteista.