Antti Vaihia


Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy saadaksesi kaikki palvelun toiminnot käyttöön. Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä käyttäjään suoran sähköpostin avulla.

Mies
,
35 vuotta
,

Moi! Olen tämän sivuston perustaja ja ylläpitäjä. Chattaile tai pistä viestiä minulle mikäli sinulla on jotain kysyttävää Treffisivusta.

Tarkemmat tiedot

Siviilisääty: 
Sinkku
Seksuaalinen suuntautuminen: 
Hetero
Seuranhakutyyppi: 
Pituus: 
177cm
Paino: 
71kg
Alkoholin käyttö: 
Sopivasti
Tupakointi: 
Ei
Horoskooppi: 
Antti Vaihia

Historia

Viimeksi paikalla: 1 päivä 15 tuntia sitten
Rekisteröitynyt: 06/04/2012
Kävijöitä: 5 059
Katso tapahtumaloki
  • Antti Vaihia kirjautui sisään 1 päivä 15 tuntia sitten

  • Antti Vaihia kirjautui sisään 1 viikko 2 päivää sitten

Vieraskirja (12)

1

Hei,

minusta vanha nimi (otamut.org) sivustolle oli parempi, muista erottuva ja persoonallinen, se jäi mieleen.. nykyinen hukkuu aikalailla muuhun massaan.

Otamut erottui aiemmin edukseen myös siinä, että ilmoitukseen pystyi vastaamaan ilman pakollista rekisteröitymistä. Onhan täällä nyt varmaan enemmän profiileja tän uudistuksen myötä, mutta joillekin yhteydenottoon saattaa olla liian suuri kynnys juuri se, että olisi ensin rekisteröidyttävä.

Ennen muinoin vanha jippiin treffimesta oli helppo käyttää ja toimiva, sääli ettei sellasta ole kukaan enää laittanu pystyyn. Tekisin itse, jos osaisin..

Miksi naisillekin (tai ainakin omaan profiiliini) on nyt laitettu tuommoinen kauhee mustavalkonen viiksekäs MIEHEN naama?? Eikö kuvattomille naisille löydy mitään omaa selkeästi naista esittävää kuvatunnistetta, kuten ennen oli?

0

Ei minun mielestä vanhassa nimessä ollut mitään vikaa, mutta valitettavasti se ei toiminut massaan kovin hyvin. Sivusto alkoi saada seksisivuston mainetta ja tästä haluttiin päästä eroon.

En pidä rekisteröitymispakosta itsekään, mutta kun vuosia katsoo roskapostittajien ja huijarien määrää niin mieli muuttuu. Rekisteröinti on nykyään melkein kaikilla sivuilla joten ei se nyt hirveän iso kynnys ole. Kerran se vain kirpaisee!

Muistan hämärästi tuon Jippiin sivuston. Mikä siellä oli erityisen toimivaa vai onko aika kenties kullannut muistot? Työstän Treffisivua paljon käyttäjien palautteen mukaiseksi joten kaikki kommentit ovat tervetullutta.

Onko kenties V for Vendetta -elokuva jäänyt katsomatta? :) Tuo "mustavalkoinen viiksekäs miehen naama" on eräänlainen symboli anonyymisyydelle. Tällä hetkellä kuvaa ei valitettavasti saa helposti muutettua miehille ja naisille erilaiseksi. Paljon paremmaksi kuvan saa kuitenkin pistämällä siihen omansa!

0

Joo,...no ne oli tietysti vaan mun mielipiteitä :)

Niin, se jippiin palsta oli vähän niinkun nykynen iskuri, selkee lista ilmotuksista (rivillä näkyy otsikko, nimimerkki, ikä, asuinpaikka ja millon ilm. jätetty), eikä rekisteröintipakkoa vastatessa. Huono puoli iskurissa on seksiorientoituneisuus ja joskus pitkäkskin venyvät ennakkotarkastukset, ennenkun ilmotus tulee palstalle. Näitä ei treffimestassa ollut. Muistaakseni sivuston grafiikkakin oli ihan kiva. No, ehkä mun silmää sit miellyttää enempi sellaset listamuotoset palstat.. Jostain syystä juuri näiltä palstoilta tuli ja tulee selkeesti eniten yhteydenottoja. Mieluummin niistä sitten karsii ne feikit ym. turhat pois ja loput on ihan potentiaalisia, kun ettei oo mitään karsittavaa..

En oo kyl kuullukaan kyseisestä elokuvasta.. jos on paljon muitakin jotka ei tiedä tästä hahmosta, voi luulla (ainakin etusivulla) naisen profiilia äkkiä kattoen miehen profiiliks, eikä edes avaa sitä, ja jos ei tiedä ettei naisille oo omanlaista kuvaa.

0

Iskuri on ihan okei toimintamalliltaan vaikka myönnänkin sen puhtaasti ns. seksisivustoksi.

Täytyy pistää harkintaan josko etusivulle saisi myös toisentyyppisen näkymän esim. jonkinmoisen simppelin taulukon.

Btw. Etusivulla kuvattomat eivät näy oletuksena ollenkaan (paitsi tapahtumissa). Eli ensin pitää hakukriteereistä valita myös kuvattomat ja yleensä sitä valitsee myös sukupuolen jolloin ei ole varmasti epäselvyyttä mikä sukupuoli naamarin takana on. :)

0

Moi!

mikä systeemi tuo on kun aina välillä vilahtaa hakukriteerit sivu,mutta ainakaan mä en sinne pääse?

0

Hakukriteerit saattavat hetkellisesti olla näkyvillä kun etusivu on vielä latautumisvaiheessa. Klikkaamalla ylhäältä "Haku löysi XX profiilia" saa hakuvalikon tarvittaessa auki/kiinni.

0

Mä en myöskään heti tajunnu mistä sen hakusivun saa esille.

No, tein haun johon laitoin mm. heteromies, asuinpaikkoja n. 50km säteellä, ikähaarukan laajuus 10 vuotta, ja en juuri muuta tarkempaa... tulos 6 profiilia, joista yksi ehkä muutenkin sopiva.

Kun yritin sitten mennä tältä tulossivulta takasin etusivulle, tulikin uusi haku samoista, paitsi ikärajaus vaan oli jääny pois!?

Muistaakseni profiilissani oli aiemmin mainittu myös sähköpostini jotta palstan ulkopuoleltakin yhteydenotto olisi mahdollista, mutta ilmeisesti tämäkään ei ole sallittua kun sitä ei enää näy siellä..

0

Hyvä kun haku lopulta löytyi. Haun toimintaa ja käyttöliittymää parannellaan jatkuvasti sen ollessa tärkeä osa sivustoa. Huomasit ehkä, että hakutulokset saa nykyään myös taulukkomuotoon.

Valitettavasti ikäraja ei tallennu tällä hetkellä hakuun, vika on tiedossa ja se pyritään korjaamaan pian.

Profiileja saatetaan toisinaan muokata sääntöjen mukaan.

0

Pientä päivitystä taas sivuille...

  • "Tykkääminen" on lisätty kommenttien toimintoihin rekisteröityneille käyttäjille ja ne näkyvät myös etusivun tapahtumissa. Tulossa on myös enemmän keskustelumahdollisuuksia ja tykkäämisiä käytetään mahdollisesti eräänlaisena mittarina käyttäjien "suosioon".
  • Profiili-sivuilla on nyt erillinen "Kommentit" välilehti jonka kautta näkee kaikki käyttäjän tekemät kommentit. Tähän sivuun on kaikilla käyttöoikeus.
  • Etusivun tapahtumia voi nyt suodattaa ja omat asetukset tallentuvat seuraavaa kertaa varten.
0

Kirjoitin tänne kommentin vähän aikaa sitten mutta koska tein sen jonkun oudon "testing"-linkin kautta, niin sitä ei näemmä tullut tänne "normaali-sivulle" näkyviin.

Eli Sähköpostiini tuli ilmoitus etten muka ole ollut aktiivisena yli kuukauteen vaikka noin viikko sitten mm. kirjoitin kommentinkin keskustelu-osioon. Tämän postin mukana siis tuli se http://testing.treffisivu.com/  -linkki. Kun sivun avaa tätä kautta, niin ei näy lainkaan listaus-mahdollisuutta, keskustelu-osiota (tuolla alareunassa siis), eikä vastausmahdollisuutta rekisteröimättömänä. Myös kaikki uusimmat kommentit, kirjautumiset jne. puuttuu.

Kiitos profiilin passivointi-mahdollisuudesta!