juuso väätäinen


Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy saadaksesi kaikki palvelun toiminnot käyttöön. Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä käyttäjään suoran sähköpostin avulla.

Mies
,
33 vuotta
,

Hei! =) Tässäpä rauhaa rakastava ja leppoisa mies henkilö Joensuusta. :) Harrastuksiini kuuluu mm. akustisen kitaran soitto, pienimuotoinen ulkoilu ja kävely, datailu, kylillä hengailu ja kahvilla, leffassa ja syömässä käynti, ajan viettäminen kavereiden kanssa, sekä kirjoittaminen. Tykkään viettää aikaa paljon omissa oloissani tai jos mahdollista ystävieni seurassa ja tietenkin kumppanini kanssa, jos ja kun sellainen sattuu löytymään. :) Yksin ollessani kuuntelen musiikkia, luen lehtiä (kuten pelaaja tai Anna) aku ankan taskukirjoja, soitan kitaraa, kirjoitan päiväkirjaa, olen koneella tai katson leffan tai kaksi. Elokuvissa tykkään eniten romanttisista draamoista, kuten rakkautta ennen auringon nousua, Notting hill, tai komedioista, kuten Sekaisin marista. =)
Musiikki makuni on laaja ja oikeastaan tykkään kuunnella kaikenlaista musiikkia. Suosikki artisteista mainittakoon Poets of the fall, Happoradio, JVG, Santa cruz, Dragonforce, Heidi Kyrö, Juha Tapio, Jari Sillanpää, Annika Eklund, Anna Eriksson, Metallica, Children of bodom, Katy Perry, Cheeck, Ace of base, Me & my, Sinergy, Bon jovi, Madonna ja  Nightcore viisut.  

Läsnäolosi on tärkeintä. :)

Tarkemmat tiedot

Siviilisääty: 
Seurustelen
Seksuaalinen suuntautuminen: 
Hetero
Seuranhakutyyppi: 
Pituus: 
186cm
Paino: 
135kg
Alkoholin käyttö: 
Sopivasti
Tupakointi: 
Satunnaisesti
Horoskooppi: 
Koulutus: 
Ammatti: 
juuso väätäinen

Historia

Viimeksi paikalla: 6 kuukautta 2 viikkoa sitten
Rekisteröitynyt: 18/11/2017
Kävijöitä: 285
Katso tapahtumaloki

Vieraskirja (0)

Ei kommentteja.