Huttunen Matti


Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy saadaksesi kaikki palvelun toiminnot käyttöön. Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä käyttäjään suoran sähköpostin avulla.

Mies
,
52 vuotta
,

                                                        !!!!!!!!!!!!                WANTED     WANTED     WANTED     WANTED     WANTED           !!!!!!!!!!!!

          Hakusessa tositarkoituksella tupakoimaton naispuolinen, positiivisen elämänasenteen omaava, reipas, elämänkokemuksia omaava ja liikunnallinen ulkoilmaihminen. Täällä olisi tarjolla vastaavanlainen miespuolinen pakkaus.

         Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta olen kyllä ollut mukana työelämässäkin.

         Koulutukseltani olen merkonomi ja ennen merkonomin tutkinnon suorittamistani olin merkantti. Koska olen merkantin tutkinnon suorittanut ruotsiksi ja merkonomin suomeksi, niin minulle voi kirjoittaa Suomen kummallakin virallisella kielellä.

         Olen myös käynyt kansanopiston yhteiskunnallisen linjan, joten olisi hyvä, jos olisit kiinnostunut yhteiskunnallisen maailmanmenon seuraamisesta.

        Ortodoksisuus on oleellinen osa identiteettiäni ja uskon myös Jumalan johdatukseen. Niinpä toivon, että sinäkin suhtaudut myönteisesti kristillisiin arvoihin.

       Sinulle olisi myös plussaa, jos harrastat kestävyysjuoksua, kilpakävelyä tai ainakin yleisurheilua.

       Jos suonissasi virtaa ainakin jossakin määrin karjalaisveri, niin siitä on etua meille molemmille. Myös savolaisveri suonissasi lasken sinulle plussaksi.

      Yksi harrastukseni on se, että käyn työväenopistossa espanjan kielen oppitunneilla.

      Minut saa syttymään nainen, jolla on treenattu liikunnallinen vartalo olematta kuitenkaan mikään kehonrakentajatyyppi, mutta huomattavan ylipainonkaan takia en anna naiselle pakkeja tällä sivustolla. Myös tyylikkäästi pukeutuvat naiset saavat minut syttymään kuten myös tilannekomiikan tajua omaavatkin naiset.

    Voisimme yhdessä käydä jossakin kahvilassa tmv. paikassa kahvilla ja/tai teellä keskustelemassa toistemme kanssa ja...

    Jos meillä on nyt tällä hetkellä asuinpaikkojemme suhteen runsaasti maantieteellistä välimatkaa, niin me löydämme kyllä siihen tilanteeseen sopivan ratkaisun.

    

Tarkemmat tiedot

Siviilisääty: 
Sinkku
Seksuaalinen suuntautuminen: 
Hetero
Seuranhakutyyppi: 
Pituus: 
172cm
Paino: 
65kg
Horoskooppi: 
Huttunen Matti

Historia

Viimeksi paikalla: 1 vuosi 3 viikkoa sitten
Rekisteröitynyt: 31/12/2012
Kävijöitä: 3 440
Katso tapahtumaloki

Vieraskirja (6)

0

 Profiilivalokuvassani näkyy käsivarsissani laastari. Olin nimittäin ennen tuota valokuvanottoa käynyt terveyskeskuksessa laboratoriotutkimuksissa.

1

               Nyt tos mulle on jostakin syystä merkitty iäksi 47 vuotta. Se ei kuitenkaan pidä paikkansa, koska mä oon 46-vuotias, mut viikon kuluttua mä kyl täytän 47 vuotta.

0

Tosiaan, pientä heittoa tuossa näyttäisi olevan. Täytyy tutkia tarkemmin ongelmaa. Hyvää syntymäpäivää näin etukäteen!

0

      Oikein Paljon Kiitoksia syntymäpäiväonnitteluista näin jo etukäteen. Koska viikon kuluttua täytän 47 vuotta, niin annetaan siinä nyt olla 47 vuotta.